JAPANS MENU – 日本語メニュー
Thema avond op 21 en 22 januari 2025, reserveer optijd!
De Japanners houden van puur en eerlijk eten, wij vinden dit ook erg belangrijk en willen u daarom graag kennis laten maken met verschillende stijlen van de Japanse keuken.
Ikzelf heb ervaring opgedaan in de Japanse keuken en verschillende stages gelopen bij Japanse chef-koks. Graag zou ik de pure en eerlijke keuken met jullie willen delen in een exclusief menu geserveerd uit 14 kleinere gangen. Wij werken bij dit avondvullend diner met mooie luxe producten en ingrediënten die in verschillende bereidingen voorbij zullen komen.
Wij zullen zorgen dat u niks te kort komt. U gaat zelf aan tafel uw eigen Shabu Shabu klaarmaken, dit is een soort van Japans fonduuen in een krachtige bouillon waarbij u zelf uw vlees en groenten laat garen in een pan die wat bij u op tafel zal staan. Maar natuurlijk ontbreken de Sashimi, Tepan Yaki, Tempura, Yakiniku en Teriyaki ook niet.
We hebben overal aan gedacht om u zo goed mogelijke kennis te laten maken met de Japanse keuken, u eet met stokjes (hashi) en krijgt Japans servies. Mocht u het diner dan helemaal Japans willen afsluiten kunt u eindigen met een Japanse Whiskey of een Japanse thee.
Doordat wij met luxe producten werken in dit menu vragen wij u om minimaal 3 dagen van te voren te vermelden bij uw reservering in ons reserveringssyteem dat u gebruik wilt maken van het 14-gangen Japanse specialiteiten menu. Omdat dit een exclusief menu is vragen wij bij de reservering een aanbetaling van € 10.00.
Dit menu word alleen per tafel geserveerd voor € 99.50 per persoon exclusief drank.
Waaruit zal ons Japans menu bestaan:
- Knapperige komkommer reepjes met goma dressing
- Sashimi van tonijnfilet en wakame
- Spinkrab gekookt in een kruiden bouillon
Van de teppanyaki (spiegel bakplaat)
- Tarbot filet
- Dorade filet op de huid gebakken
Uit de Grillpan
- Tongfilet
Tempura keuken
- Kreeft in een dun tempurabeslag.
- Diverse groenten in tempura
Yakiniku houtskool grill
- Yakitori van licht gemarineerde kalfshaas
- Yakitori van varkenshaas filet na het grillen ingestreken.
Shabu shabu
- Ossenhaas
Dashi Combu
- Bouillon geserveerd vanuit Shabu Shabu
Nagerecht
- Zoet dessert of kaas
Dit alles word met een bijlage geserveerd van Japanse jasmijnrijst gekookt in kippenbouillon met limoenblad.
Allergieën of vervangende producten moeten bij de reservering vermeld worden.