JAPANS MENU – 日本語メニュー

Dit menu word op dit moment niet geserveerd!

De Japanners houden van puur en eerlijk eten, wij vinden dit ook erg belangrijk en willen u daarom graag kennis laten maken met verschillende stijlen van de Japanse keuken.
Ikzelf heb ervaring opgedaan in de Japanse keuken en verschillende stages gelopen bij Japanse chef-koks. Graag zou ik de pure en eerlijke keuken met jullie willen delen in een 8- gangen menu. Wij werken bij dit avondvullend diner met mooie luxe producten en ingrediënten die in verschillende bereidingen voorbij zullen komen.

Wij zullen zorgen dat u niks te kort komt. U gaat zelf aan tafel uw eigen Sukiyaki klaarmaken, dit is een eenspan gerecht waarbij u zelf uw vlees laat garen in een pan die wat bij u op tafel zal staan. Maar natuurlijk ontbreken de Tepan Yaki, Tempura, Sashimi en Teriyaki ook niet.

We hebben overal aan gedacht om u zo goed mogelijke kennis te laten maken met de Japanse keuken, u eet met stokjes (hashi) en krijgt Japans servies. Mocht u het diner dan helemaal Japans willen afsluiten kunt u eindigen met een Japanse Whiskey of een Japanse thee.

Doordat wij met luxe producten werken in dit menu vragen wij u om minimaal 1 dag van te voren te vermelden bij uw reservering dat u gebruik wilt maken van het 8-gangen Japanse specialiteiten menu.

Dit menu word alleen per tafel geserveerd voor €78,50 per persoon exclusief drank.

Back to top