MENUKAART

Wat staat er op het menu? Een normale vraag in eetgelegenheden, zo ook bij Kwartelenmarkt 11 op 3. Maar bij ons vindt u geen menukaart voor het maken van uw keuze. Wij werken zoveel mogelijk met dagverse producten en verrassen u op basis van dat wisselende aanbod met pure smaken.

Roel Welles vertelt bij u aan tafel wat hij u kan voorschotelen. Hij maakt met u op basis van dagverse producten een persoonlijk menu wat in overleg wordt samengesteld. Op deze manier is het bij elk bezoek aan Kwartelenmarkt 11 op 3 een verrassing wat u gaat eten. Zijn er bepaalde ingrediënten die u niet wilt of mag eten, dan houdt Roel  daar vanzelfsprekend rekening mee.  Uiteraard komen ook vegetariërs bij Kwartelenmarkt 11 op 3 aan hun trekken. In overleg met Roel maken we er een vegetarisch feest van op basis van de mooiste verse streekgroenten.  

Drankkaart
Kwartelenmarkt 11 op 3 heeft een zeer uitgebreide wijkaart, zodat we u altijd een wijn kunnen inschenken die perfect aansluit bij uw smaak en de gerechten van uw keuze. Veel van onze wijnen komen van lokale leveranciers. Wilt u natafelen, dan kunt u een keuze maken uit een mooi assortiment port en grappa. O ja, en onze koffie komt van Montacco, een kleine exclusieve Duitse koffierbranderij.

Back to top